Onze services en diensten

Innovatieve voertuigen vereisen kwalitatief hoogstaande service-oplossingen, aangepast aan uw individuele behoeften. Onze verantwoordelijkheid stopt niet bij het afsluiten van een verkoop maar vangt dan juist aan, een gegeven waar wij ons tenvolle van bewust zijn.

Wij garanderen u een service op maat, met behulp van gekwalificeerd personeel, orginele MAN onderdelen en een degelijke equipement. Bovendien bieden wij uw onderneming al de nodige services om het beheer van uw wagenpark te optimaliseren en de efficiëntie van uw transportactiviteiten te vergroten.

Service

Innovatieve voertuigen vereisen kwalitatief hoogstaande service-oplossingen, aangepast aan uw individuele behoeften.

Meer informatie

Support

Om de concurrentie een stap voor te blijven, moet u eerst een voorsprong hebben. Daarvoor heeft u in de eerste plaats voertuigen nodig die zuinig met brandstof omspringen, zoals de voertuigen van MAN...

Meer informatie

TrailerPartners

TrailerPartners biedt complete trailer service in de breedste zin van het woord: Controle, reparatie, onderhoud, APK keuringen van getrokken materieel, koel- en laadklepservice, etc.

Meer informatie

Ultra-Seal

Deze preventieve antilekvloeistof beschermt uw banden tegen lekkage, gaten en klapbanden. En dit kan een flinke kostenbesparing met zich mee brengen voor uw wagenpark.

Meer informatie

Spuiterij

In onze spuiterij spuiten wij alle voertuigen in de door u gewenste uitvoering en kleuren. Spuitwerk, schadeherstel, - ook andere merken dan MAN.

Meer informatie

Bedrijfswagenverhuur

Tijdelijk materieel is van onschatbare waarde. In drukke tijden de pieken en dalen opvangen is van groot belang. Modern transportmaterieel staat voor u klaar. U zorgt voor de chauffeur wij doen de res...

Meer informatie

Tankstation

Dat is waar wij voor staan. Bij onze Total tankstations in De Meern en Utrecht, gelegen direct aan de A2 en A12, kunt u rekenen op uitstekende faciliteiten en een vlotte doorstroming.

Meer informatie

Lease

Het afsluiten van een reparatie- en onderhoudscontract helpt u om te kunnen focussen op de bedrijfsvoering en andere zaken binnen uw bedrijf.

Meer informatie

MAN Fleetcare

MAN FleetCare ontzorgt u als fleetowner bij onderhoud en reparaties van uw MAN voertuigen met voertuigspecifieke informatie, onderdelen en services.

Meer informatie