ROSIERVANDENBOSCH bedrijfswagens B.V.

Welkom bij ROSIERVANDENBOSCH Bedrijfswagens B.V.

Wij zijn een zelfstandige dealerorganisatie die het merk MAN vertegenwoordigt. Met onze drie vestigingen gelegen in Utrecht, Schelluinen en Tiel vertegenwoordigen wij onze diensten en producten. Elke vestiging heeft een eigen werkplaats, receptie en magazijn. Onze primaire werkzaamheden bestaan uit de verkoop, reparatie en onderhoud van MAN trucks en bedrijfswagens. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor originele onderdelen van MAN. Daarnaast hebben wij een uitgebreide verhuurvloot om onze klanten te kunnen ontzorgen.

Daarnaast zijn wij dealer voor Meiler asfaltkiepers. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud aan Meiler producten.

Missie

ROSIERVANDENBOSCH Bedrijfswagens B.V. ontzorgt zijn klanten door producten en diensten te leveren die aan de wensen van de klant voldoen en waar mogelijk overtreffen.

Doelstelling

Ons doel is om onze klanten zoveel mogelijk met de verkoop en het onderhoud van zijn voertuigen te ondersteunen en hem daarmee ontzorgen in zijn bedrijfsvoering. Onze klanten kunnen vakkundigheid en een hoge kwaliteit van dienstverlening verwachten van ons personeel. Een duurzame klantrelatie staat bij ons voorop. Wij willen dit realiseren door een goede communicatie, een efficiënte bedrijfsvoering en te focussen op integriteit.