Lease

MAN Finance

Of het nu om aanschaf van trucks of bussen gaat die de naam MAN dragen, MAN Finance vindt met een perfect passend leaseproduct altijd de ideale mobiliteitsinvulling voor u. Daarmee blijft u flexibel en heeft u maximale zekerheid met uw voertuigen.

MAN Finance Leasing

MAN Finance Leasing is een handelsnaam van MAN Financial Services B.V. die op haar beurt onderdeel is van Volkswagen Pon Financial Services B.V, een joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG (60%) en Pon Holdings B.V. (40%).

MAN Finance Leasing is bekend met alle ins en outs van de wegtransportsector. Door onze brede ervaringen binnen de transportbranche kunnen wij een passend leasevoorstel bieden waarin het gebruik van uw MAN truck en de situatie binnen uw bedrijf centraal staan. Want als ondernemer in het wegtransport heeft u alle aandacht nodig voor uw kerntaak: vervoeren

Voor het passende leasevoorstel werkt MAN Finance Leasing nauw samen met haar belangrijke business partners, MAN Truck & Bus en de MAN dealers. U verzekert zich van de medewerking van een betrouwbare partner, MAN Finance Leasing.