Nieuws over ROSIERVANDENBOSCH

Van Leeuwen Truckservice en ROSIERVANDENBOSCH gaan samen verder.

VOL TROTS INFORMEREN WIJ U DAT VAN LEEUWEN TRUCKSERVICE PER 1 JULI 2023 MAN DEALER ROSIERVANDENBOSCH BEDRIJFSWAGENS IN UTRECHT EN SCHELLUINEN HEEFT OVERGENOMEN.

Hiermee ontstaat een sterk netwerk van vijf MAN dealervestigingen in Zuid-Holland, Utrecht en delen van Gelderland en Noord-Brabant. Beide bedrijven staan voor een lange historie als dealers van het merk MAN.

Wij zijn dankbaar dat we deze mooie bedrijven kunnen samenbrengen. Hierbij is het hoofddoel om nog meer betrouwbare service aan onze klanten te bieden. 

Voor de klanten van ROSIERVANDENBOSCH Bedrijfswagens en Van Leeuwen Truckservice betekent dit vijf MAN servicevestigingen in Maasdijk, Ridderkerk, Schelluinen, Utrecht en Waddinxveen. Ons ervaren team van truck- en bedrijfswagenmonteurs en onderdelenspecialisten staat voor u klaar in deze werkplaatsen. De vestiging van ROSIERVANDENBOSCH Bedrijfswagens in Tiel is overgenomen door Den Engelsen Bedrijfswagens.

Een professioneel verkoopteam adviseert u graag over MAN trucks, MAN TGE bedrijfswagens en TopUsed gebruikte trucks. In Utrecht vindt u onze truck- en bedrijfswagen showroom. Tankstation en Truckwash bevinden zich op de vestigingen Waddinxveen en Utrecht. En voor spuit- en schadewerkzaamheden kunt u terecht bij onze spuiterij in Utrecht.

Vanaf nu staan ruim 120 Leeuwen voor u klaar! Bij ROSIERVANDENBOSCH Bedrijfswagens blijven de bekende gezichten op de vestigingen uw aanspreekpunt. De directie van ROSIERVANDENBOSCH Bedrijfswagens zal worden voortgezet door algemeen directeur en eigenaar Pieter van Leeuwen, commercieel directeur Willem Kuijs en financieel directeur Peter Vriezen.

Bij Van Leeuwen Truckservice en ROSIERVANDENBOSCH Bedrijfswagens zijn wij trots en dankbaar voor alles wat we hebben bereikt en gaan we vanaf nu samen onderweg voor onze klanten.