ROSIERVANDENBOSCH een erkend LLS-keuringsbedrijf!

Kies je voor betrouwbaar, dan kies je voor LLS. Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor veilige werkomstandigheden, dus ook voor veilige containerafzetsystemen.

Je wilt onnodige vertragingen, veroorzaakt door defecten voorkomen en je wilt dat jouw mensen veilig kunnen werken. Hoe beter een systeem wordt gemonteerd en afgesteld, hoe beter dat is voor de levensduur, de veiligheid van degene die de installatie bedient en de veiligheid van omstanders.

Door intensief gebruik zijn de systemen onderhevig aan slijtage. Dus om te kunnen vertrouwen op betrouwbare haakarm-, portaal en kabelkettingsystemen zijn periodiek goed onderhoud en deskundige controle essentieel om veiligheid en een soepele werking ook op langere termijn te garanderen.

Met LLS ben je verzekerd van een deskundige keuring. Niet voor niets bevelen alle grote producenten LLS aan, het keurmerk dat is gebaseerd op de Arbowet en de Machinerichtlijn. Bij een erkend LLS-keuringsbedrijf kan je terecht voor keuring, onderhoud en reparatie aan alle soorten containerafzetsystemen: haakarm-, portaal- en kabelkettingsystemen.

LLS is niet zomaar een keuring. Alle LLS-keurmeesters voldoen aan strenge eisen op het gebied van installaties, infrastructuur, testgereedschap en gewichten om de systemen te testen.

Neem contact met één van onze vestigingen op om uw afzetsysteem te laten keuren.

Schelluinen: +31(0)183 62 23 55

Utrecht: +31(0)30 666 32 34

Tiel: +31(0)344 61 49 40