Nieuwe Meiller kipper oplegger voor Kamphuis

25 mei 2018 | Nieuwe Meiller kipper oplegger voor Kamphuis

Kamphuis Epse is een traditioneel familiebedrijf en is actief in handel en transport van los gestorte materialen t.b.v. weg-, water-, en woningbouw.

Bij de nieuwe thermo geïsoleerde asfaltkipper is de stalen Halfpipe opbouw als basis gebruikt. Aluminium komt vanwege de hoge thermische geleidbaarheid niet in aanmerking daar deze de stalen opbouw met de factor 4. De Meiller Halfpipe opbouw is aan de buitenzijde compleet met een hydrofobe isolatiestof ingepakt, welke bestendig is tegen vocht en 200ºC hitte verdraagt. Koudebruggen worden systematisch geëlimineerd. De RVS buitenbekleding is geheel geschroefd om eventuele reparaties bij ongeval te vergemakkelijken. De kap naar wens afgedekt door een geïsoleerd schuifdak of door hydraulische kleppen.

Transportkwaliteit met precieze meettechniek

Hoogwaardige meettechniek bewaakt op vijf punten de temperatuur in de kipperopbouw – zij wordt tegen de hoeken van de zijwanden (vier keer) en in de bodem geïnstalleerd. De gemiddelde temperatuur van alle sensoren kan op het Meiller Smartboard afgelezen worden. Een dicht transportprotocol bewaakt verder iedere lading. Per minuut wordt er gemeten, een telematica systeem meldt de gegevens met de GPS positie van het voertuig via internet aan de ontvanger.

https://youtu.be/sJJhxaFYbqo

Dit artikel delen

Laatste nieuwsberichten
28 januari 2019 | TGE MANnen op de Bouwbeurs
TGE MANnen op de Bouwbeurs
25 oktober 2018 | Nieuwe brandstoflabels
Nieuwe brandstoflabels
12 september 2018
IAA Hannover