De beste MAN werkplaatsen ter wereld: plaats 2 en 10 zijn voor ROSIERVANDENBOSCH

2 april 2019 | De beste MAN werkplaatsen ter wereld: plaats 2 en 10 zijn voor ROSIERVANDENBOSCH

Bij de Service Quality Awards draait het om perfect uitgevoerde reparaties van trucks en bussen en, in het verlengde daarvan, om een zo hoog mogelijk niveau van klanttevredenheid.

De voorrondes

Het traject naar een Service Quality Award is lang. MAN-dealers van over de hele wereld nemen om te beginnen deel aan drie voorrondes met onder meer kennisvragen over onderdelen, garantie en werkplaatsprocessen. De klantvriendelijkheid en deskundigheid aan de telefoon wordt beoordeeld door ‘Mystery Callers’. Na de voorrondes blijven er 25 finalisten van over de hele wereld over.

De finale

De twee vestigingen vann ons waren dit jaar de enige Nederlandse vertegenwoordigers in de internationale finale, die plaatsvond in München. Daarin moesten de technici aan de slag met onder meer het stellen van diagnoses en het uitvoeren van reparaties. Voor ons resulteerde dit in een tweede plaats voor het team van Schelluinen en een tiende plaats voor het team uit Tiel. 

Indrukwekkende reeks

De onderscheidingen voor ons staan niet op zichzelf. Ook in 2015 en 2017 waren de vestigingen in Schelluinen en Tiel de enige Nederlandse vertegenwoordigers in de internationale finale. In 2011 en 2104 drong de vestiging in Utrecht door tot de finale. 

Dit artikel delen

Laatste nieuwsberichten
4 juni 2019 | Smart Solutions Tour bij ROSIERVANDENBOSCH
Smart Solutions Tour bij ROSIERVANDENBOSCH
2 april 2019 | De beste MAN werkplaatsen ter wereld: plaats 2 en 10 zijn voor ROSIERVANDENBOSCH
De beste MAN werkplaatsen ter wereld: plaats 2 en 10 zijn voor ROSIERVANDENBOSCH
18 maart 2019 | Nieuwe Easy Driver-pakketten voor MAN TGX en TGS
Nieuwe Easy Driver-pakketten voor MAN TGX en TGS
3 maart 2019 | Complete MAN TGX 460 met exclusieve inzet
Complete MAN TGX 460 met exclusieve inzet