Nieuws

IAA Hannover

12 september 2018

Vanaf 20 september tot en met 27 september a.s. wordt de IAA in Hannover gehouden.

Lees meer

WDM autoverhuur neemt 5 MAN TGE bestelwagens in gebruik.

2 september 2018 | WDM autoverhuur neemt 5 MAN TGE bestelwagens in gebruik.

WDM autoverhuur uit Nieuwegein heeft onlangs 5 nieuwe MAN’s van het type TGE in gebruik genomen als extra uitbreiding op hun wagenpark. Er is gekozen voor MAN en ROSIERVANDENBOSCH bedrijfswagens b.v. voor de flexibiliteit en service die een truckdealer kan bieden. In de autoverhuur is snel handelen cruciaal om de klanten optimaal van dienst te zijn. Dat begrijpen ze bij ROSIERVANDENBOSCH.

Lees meer

Technische Kontakt Dagen 2018 in Almere

26 mei 2018 | Technische Kontakt Dagen 2018 in Almere

Van 31 mei t/m 2 juni worden de Technische Kontakt Dagen gehouden op de Nobelhorst in Almere. Deze demonstratiebeurs is gericht op grondverzet- en sloopmaterieel. De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar. MAN is hier ook aanwezig zijn voor actieve demonstraties van een demobaan voor zijn vrachtwagens en dumpers.

Lees meer

Nieuwe Meiller kipper oplegger voor Kamphuis

25 mei 2018 | Nieuwe Meiller kipper oplegger voor Kamphuis

Kamphuis Epse is een traditioneel familiebedrijf en is actief in handel en transport van los gestorte materialen t.b.v. weg-, water-, en woningbouw. De nieuwe Meiller thermo geïsoleerde kipper oplegger is geheel volgens wens van de directie van Kamphuis uitgerust en o.a. voorzien van een RVS gereedschapskist, aluminium velgen, hydraulische kleppen en schijfremmen. Schoteldruk en aslast volgens de Nederlandse standaard.

Lees meer