Nieuws

Smart Solutions Tour bij ROSIERVANDENBOSCH

4 juni 2019 | Smart Solutions Tour bij ROSIERVANDENBOSCH

Graag praten wij u tijdens de exclusieve Smart Solutions Tour bij over allerlei innovaties van MAN. Bijvoorbeeld als het gaat om de nieuwe generatie krachtige MAN dieselmotoren, ACC Stop & Go, Comfort Steering, eMobility, de nieuwste connectiviteitsoplossingen (MAN Digital Services) en MAN ServiceCare.

Lees meer

De beste MAN werkplaatsen ter wereld: plaats 2 en 10 zijn voor ROSIERVANDENBOSCH

2 april 2019 | De beste MAN werkplaatsen ter wereld: plaats 2 en 10 zijn voor ROSIERVANDENBOSCH

MAN Truck & Bus heeft wereldwijd zo’n 1.500 servicepartners. Om te bepalen welke het best scoren op het gebied van kwaliteit en klanttevredenheid, organiseert MAN elk jaar de Service Quality-competitie. Wij vielen daarbij dubbel in de prijzen. Onze vestiging in Schelluinen behaalde een tweede plaats en de vestiging in Tiel de tiende.

Lees meer

Nieuwe Easy Driver-pakketten voor MAN TGX en TGS

18 maart 2019 | Nieuwe Easy Driver-pakketten voor MAN TGX en TGS

MAN introduceert aantrekkelijke Easy Driver-pakketten voor de TGX en TGS trekkers en bakwagens. Er is een Easy Driver-pakket voor elke smaak en toepassing. De pakketten hebben twee punten met elkaar gemeen: ze bieden veel extra’s tegen een scherpe prijs en MAN Connected Services zijn altijd inbegrepen.

Lees meer

Complete MAN TGX 460 met exclusieve inzet

3 maart 2019 | Complete MAN TGX 460 met exclusieve inzet

Bij Joh. van der Zand uit Waardenburg is sinds kort een nieuwe MAN TGX 18.460 LL-U met de grote XXL-cabine in gebruik genomen. De nieuwe bakwagen gaat exclusieve auto's vervoeren voor importeurs, dealers en voor de meer welgestelde medeburger.

Lees meer